Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 725

Total Visits per Month

二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 16 10 4 8 21 1 29

File Downloads

Views
Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання.pdf 952

Top Country Views

Views
美国 279
乌克兰 245
中国 51
德国 37
荷兰 35
爱尔兰 14
英国 12
比利时 10
日本 5
俄罗斯 5

Top City Views

Views
Mountain View 71
Kiev 60
San Ramon 56
San Mateo 47
Louisville 31
Kharkiv 16
Lviv 16
Odessa 16
Dnepropetrovsk 13
Ternopil 11