Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 743

Total Visits per Month

五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 8 21 1 30 8 8 1

File Downloads

Views
Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання.pdf 961

Top Country Views

Views
美国 283
乌克兰 253
中国 51
德国 37
荷兰 35
爱尔兰 14
英国 12
比利时 10
日本 6
俄罗斯 5

Top City Views

Views
Mountain View 72
Kiev 60
San Ramon 56
San Mateo 47
Louisville 31
Kharkiv 16
Lviv 16
Odessa 16
Ternopil 15
Dnepropetrovsk 13