Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 743

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 8 21 1 30 8 8 1

Звантажень файлу

Переглядів
Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання.pdf 961

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 283
Україна 253
China 51
Germany 37
Netherlands 35
Ireland 14
United Kingdom 12
Belgium 10
Japan 6
Russia 5

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 72
Kiev 60
San Ramon 56
San Mateo 47
Louisville 31
Kharkiv 16
Lviv 16
Odessa 16
Ternopil 15
Dnepropetrovsk 13