閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | 725 |
月別閲覧数
2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” | 16 | 10 | 4 | 8 | 21 | 1 | 29 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання.pdf | 952 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 279 |
ウクライナ | 245 |
中華人民共和国 | 51 |
ドイツ | 37 |
オランダ | 35 |
アイルランド | 14 |
イギリス | 12 |
ベルギー | 10 |
日本 | 5 |
ロシア | 5 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
Mountain View | 71 |
Kiev | 60 |
San Ramon | 56 |
San Mateo | 47 |
Louisville | 31 |
Kharkiv | 16 |
Lviv | 16 |
Odessa | 16 |
Dnepropetrovsk | 13 |
Ternopil | 11 |