閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 742

月別閲覧数

5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025 9月 2025 10月 2025 11月 2025
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 8 21 1 30 8 8 0

ファイルダウンロード数

件数
Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання.pdf 961

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 282
ウクライナ 253
中華人民共和国 51
ドイツ 37
オランダ 35
アイルランド 14
イギリス 12
ベルギー 10
日本 6
ロシア 5

都市別閲覧数

件数
Mountain View 72
Kiev 60
San Ramon 56
San Mateo 47
Louisville 31
Kharkiv 16
Lviv 16
Odessa 16
Ternopil 15
Dnepropetrovsk 13