Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 615

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові виробництва» (6.051701 «Харчові технології та інженерія») спеціалізації “Зберігання, консервування і переробка молока” 7 7 17 2 28 27 1

Звантажень файлу

Переглядів
Рибак О.М. Методичні вказівки до виконання.pdf 908

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Україна 241
United States 191
China 51
Germany 37
Netherlands 35
Belgium 10
United Kingdom 6
Ireland 5
Russia 5
Japan 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 60
San Ramon 56
Mountain View 36
Louisville 31
Lviv 16
Kharkiv 15
Odessa 14
Dnepropetrovsk 13
Ternopil 11
Shanghai 8