Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9397

Titre: Вибір температурних режимів при експлуатації хлібопекарних конвейєрних печей
Auteur(s): Сиротюк, О.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сиротюк О. Вибір температурних режимів при експлуатації хлібопекарних конвейєрних печей / Сиротюк О. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 32. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Sirotiuk O. (2013) Vybir temperaturnykh rezhymiv pry ekspluatatsii khlibopekarnykh konveiiernykh pechei. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 32 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 1
Date de publication: 25-avr-2013
Date of entry: 16-fév-2016
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 664.002
Page range: 32
Start page: 32
End page: 32
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9397
Content type: Article
Collection(s) :ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.