Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9395

Título: EurepGAP- європейська система оцінки якості і безпечності продуктів харчування
Autor: Гураль, І.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Гураль І. EurepGAP- європейська система оцінки якості і безпечності продуктів харчування / Гураль І. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 2. — С. 25. — (Секція: Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Hural I. (2013) EurepGAP- yevropeiska systema otsinky yakosti i bezpechnosti produktiv kharchuvannia. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 2, pp. 25 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 2
Data: 25-Abr-2013
Date of entry: 16-Fev-2016
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 658.56
Page range: 25
Start page: 25
End page: 25
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9395
Content type: Article
Aparece nas colecções:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.