Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9367

Tytuł: Система управління безпекою харчових продуктів ХАССП (HACCP)
Authors: Бойчук, М.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бойчук М. Система управління безпекою харчових продуктів ХАССП (HACCP) / Бойчук М. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 2. — С. 16. — (Секція: Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Boichuk M. (2013) Systema upravlinnia bezpekoiu kharchovykh produktiv KhASSP (HACCP). Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 2, pp. 16 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Tom: 2
Data wydania: 25-kwi-2013
Date of entry: 16-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 006.8
Zakres stron: 16
Główna strona: 16
Strona końcowa: 16
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9367
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi