Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9361

Titel: Вибір математичної моделі виготовлення вершкового масла в масловиготовлювачі типу Л5-ОМП
Autor(en): Івахів, В. М.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Івахів В. М. Вибір математичної моделі виготовлення вершкового масла в масловиготовлювачі типу Л5-ОМП / Івахів В. М. // Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“, 25-26 квітня 2013 року — Т. : ТНТУ, 2013 — Том 1. — С. 17. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Ivakhiv V. M. (2013) Vybir matematychnoi modeli vyhotovlennia vershkovoho masla v maslovyhotovliuvachi typu L5-OMP. Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues." (Tern., 25-26 March 2013), Volume 1, pp. 17 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Materials of Ⅵ the All-Ukrainian Student Science Conference "Natural and Human Sciences. Current issues."
Conference/Event: Ⅵ всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Journal/Collection: Матеріали Ⅵ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання.“
Volume: 1
Erscheinungsdatum: 25-Apr-2013
Date of entry: 16-Feb-2016
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2013 року
25-26 March 2013
UDC: 637.2.024
Page range: 17
Start page: 17
End page: 17
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9361
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:ⅤⅠ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2013)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.