Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168
Назва: | Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси |
Автори: | Стадник, І. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Стадник І. Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси / І. Стадник // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування. — С. 122. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Stadnyk I. (2012) Zahalna kharakterystyka peremishuvannia yak sposobu intensyfikatsii otrymannia odnoridnoi masy. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅱ, pp. 122 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Конференція/захід: | ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Том: | Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування |
Дата публікації: | 5-гру-2012 |
Дата внесення: | 11-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 5-6 грудня 2012 року 5-6 December 2012 |
УДК: | 664.553.1 |
Діапазон сторінок: | 122 |
Початкова сторінка: | 122 |
Кінцева сторінка: | 122 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.