Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168

Title: Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси
Authors: Стадник, І.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси / І. Стадник // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування. — С. 122. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Stadnyk I. (2012) Zahalna kharakterystyka peremishuvannia yak sposobu intensyfikatsii otrymannia odnoridnoi masy. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅱ, pp. 122 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування
Issue Date: 5-Δεκ-2012
Date of entry: 11-Φεβ-2016
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 664.553.1
Page range: 122
Start page: 122
End page: 122
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα