Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168
| Tytuł: | Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси |
| Authors: | Стадник, І. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Стадник І. Загальна характеристика перемішування як способу інтенсифікації отримання однорідної маси / І. Стадник // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування. — С. 122. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Stadnyk I. (2012) Zahalna kharakterystyka peremishuvannia yak sposobu intensyfikatsii otrymannia odnoridnoi masy. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅱ, pp. 122 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Tom: | Ⅱ: Матеріалознавство та машинобудування |
| Data wydania: | 5-gru-2012 |
| Date of entry: | 11-lut-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 5-6 грудня 2012 року 5-6 December 2012 |
| UDC: | 664.553.1 |
| Zakres stron: | 122 |
| Główna strona: | 122 |
| Strona końcowa: | 122 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9168 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012) |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi