Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9032

Tytuł: Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів
Authors: Шутюк, В.
Турчин, В.
Василів, В.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Bibliographic description (Ukraine): Шутюк В. Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів / В. Шутюк, В. Турчин, В. Василів // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 47. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Shutiuk V., Turchyn V., Vasyliv V. (2012) Vplyv sposobiv i tekhnolohii sushinnia na spozhyvchi yakosti sushenykh kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 47 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Tom: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Data wydania: 5-gru-2012
Date of entry: 11-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
UDC: 664.66.047
Zakres stron: 47
Główna strona: 47
Strona końcowa: 47
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9032
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi