Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9032

Назва: Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів
Автори: Шутюк, В.
Турчин, В.
Василів, В.
Приналежність: Національний університет харчових технологій
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Бібліографічний опис: Шутюк В. Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів / В. Шутюк, В. Турчин, В. Василів // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 47. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Shutiuk V., Turchyn V., Vasyliv V. (2012) Vplyv sposobiv i tekhnolohii sushinnia na spozhyvchi yakosti sushenykh kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 47 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅥ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Том: Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології
Дата публікації: 5-гру-2012
Дата внесення: 11-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
УДК: 664.66.047
Діапазон сторінок: 47
Початкова сторінка: 47
Кінцева сторінка: 47
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9032
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅥ Наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2012)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.