Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658
Tytuł: | Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів |
Inne tytuły: | Prospects for the use of nanotechnology in food productoin |
Authors: | Півторак, І. І. Григоренко, І. В. Pivtorak, I. I. Grigorenko, I. V. |
Akcesoria: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Cytat: | Півторак І. І. Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів / І. І. Півторак, І. В. Григоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 285-286. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Pivtorak I. I., Grigorenko I. V. (2014) Perspektyvy vykorystannia nanotekhnolohii u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Prospects for the use of nanotechnology in food productoin]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 285-286 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 19-lis-2014 |
Date of entry: | 1-lut-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
UDC: | 620.3 664 |
Zakres stron: | 285-286 |
Główna strona: | 285 |
Strona końcowa: | 286 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Филиппов А. Перспективы и особенности использования нанотехнологий в пищевой промышленности / А. Филиппов // ЕС-Россия: сотрудничество в области биотехнологии сельського, лесного хозайства и пищи, сессия IV: Нанотехнология в пищевой промышленности: мат. IV Междунар. симпозиума 30 авг. – 2 сент. 2007. – Суздаль, 2007 2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science. / Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al. // Food Technology. – 2003. – V. 57, № 12. – P. 24–29. |
References: | 1. Filippov A. Perspektivy i osobennosti ispolzovaniia nanotekhnolohii v pishchevoi promyshlennosti, A. Filippov, ES-Rossiia: sotrudnichestvo v oblasti biotekhnolohii selskoho, lesnoho khozaistva i pishchi, sessiia IV: Nanotekhnolohiia v pishchevoi promyshlennosti: mat. IV Mezhdunar. simpoziuma 30 avh, 2 sent. 2007, Suzdal, 2007 2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science., Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al., Food Technology, 2003, V. 57, No 12, P. 24–29. |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Pivtorak_I_I-Prospects_for_the_use_285-286.pdf | 568,26 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014_Pivtorak_I_I-Prospects_for_the_use_285-286.djvu | 31,37 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014_Pivtorak_I_I-Prospects_for_the_use_285-286__COVER.jpg | 205,47 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi