Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658
Titulua: | Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів |
Beste titulu batzuk: | Prospects for the use of nanotechnology in food productoin |
Egilea: | Півторак, І. І. Григоренко, І. В. Pivtorak, I. I. Grigorenko, I. V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Півторак І. І. Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів / І. І. Півторак, І. В. Григоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 285-286. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Pivtorak I. I., Grigorenko I. V. (2014) Perspektyvy vykorystannia nanotekhnolohii u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Prospects for the use of nanotechnology in food productoin]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 285-286 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Gordailuaren-data: | 19-Nov-2014 |
Date of entry: | 1-Feb-2016 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 19-20 листопада 2014 року 19-20 November 2014 |
UDC: | 620.3 664 |
Page range: | 285-286 |
Start page: | 285 |
End page: | 286 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658 |
References (Ukraine): | 1. Филиппов А. Перспективы и особенности использования нанотехнологий в пищевой промышленности / А. Филиппов // ЕС-Россия: сотрудничество в области биотехнологии сельського, лесного хозайства и пищи, сессия IV: Нанотехнология в пищевой промышленности: мат. IV Междунар. симпозиума 30 авг. – 2 сент. 2007. – Суздаль, 2007 2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science. / Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al. // Food Technology. – 2003. – V. 57, № 12. – P. 24–29. |
References (International): | 1. Filippov A. Perspektivy i osobennosti ispolzovaniia nanotekhnolohii v pishchevoi promyshlennosti, A. Filippov, ES-Rossiia: sotrudnichestvo v oblasti biotekhnolohii selskoho, lesnoho khozaistva i pishchi, sessiia IV: Nanotekhnolohiia v pishchevoi promyshlennosti: mat. IV Mezhdunar. simpoziuma 30 avh, 2 sent. 2007, Suzdal, 2007 2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science., Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al., Food Technology, 2003, V. 57, No 12, P. 24–29. |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Pivtorak_I_I-Prospects_for_the_use_285-286.pdf | 568,26 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
Conf_2014_Pivtorak_I_I-Prospects_for_the_use_285-286.djvu | 31,37 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
Conf_2014_Pivtorak_I_I-Prospects_for_the_use_285-286__COVER.jpg | 205,47 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.