Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8028
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артеменко, Л. П. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-10 жовтня 2015 року | uk |
dc.coverage.temporal | 8-10 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-01-28T16:59:07Z | - |
dc.date.available | 2016-01-28T16:59:07Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Артеменко Л. П. Споживча цінність інновацій сучасних бізнес-моделей / Л. П. Артеменко // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“, 8-10 жовтня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 6-8. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8028 | - |
dc.format.extent | 6-8 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“ | uk |
dc.relation.uri | http://www.strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1666 | uk |
dc.relation.uri | http://strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1661 | uk |
dc.title | Споживча цінність інновацій сучасних бізнес-моделей | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.relation.references | 1. Друкер, Питер, Ф. Задачи менеджмента в XXI веке.: Пер. с англ.: М.: Издательский дом «Вильямс», 2004. - 272 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Зозулёв А.В. Поведение потребителей [Текст]: учебное пособие. - К.: Знання, 2004. - 3б4 с. -2 000 пр. -ISBN 9бб-8148-31-2. С. -18. | uk |
dc.relation.references | 3. Базь М.О., Зозульов О.В. Модель споживчої оцінки конкурентоспроможності інноваційного продукту // Економічні науки, серія «Облік і фінанси». Збірник наукових праць. - Випуск 8 (29), Частина 3. - Луцьк. - 2011. | uk |
dc.relation.references | 4. Kim Chan and Rene Mauborgne. Blue Ocean Strategy. How to Create Uncontested Market Space and Make the Competition Irrelevant. - Harvard Business School Press. PRESS BOSTON, MASSACHUSETTS. - 2005. - 252 p. | uk |
dc.relation.references | 5. Наталія І. Чухрай, Лідія С. Лісовська Формування споживчої корисності інновації актуальні проблеми економіки. - №11(149). - 2013. - С. 27 - 34. | uk |
dc.relation.references | 6. Шульгіна Л.М., Мельничук В.М. Еволюція наукових поглядів щодо поняття «споживча цінність товару» // Маркетинг і менеджмент інновацій. - 2011. - № 2. - С. 74 - 79. | uk |
dc.relation.references | 7. Гуменный Д. Шеринговая экономика — новая модель потребления // Стратегии. - № 04. - 2014 http://www.strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1666 | uk |
dc.relation.references | 8. Піль П. Пять трендов, делающих бизнес-модель актуальной // Стратегии. - № 04. - 2014. http://strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1661 | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Druker, Piter, F. Zadachi menedzhmenta v XXI veke., transl. from English: M., Izdatelskii dom "Viliams", 2004, 272 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Zozulev A.V. Povedenie potrebitelei [Text]: uchebnoe posobie, K., Znannia, 2004, 3b4 p. -2 000 pr. -ISBN 9bb-8148-31-2. S. -18. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Baz M.O., Zozulov O.V. Model spozhyvchoi otsinky konkurentospromozhnosti innovatsiinoho produktu, Ekonomichni nauky, seriia "Oblik i finansy". Zbirnyk naukovykh prats, Issue 8 (29), Part 3, Lutsk, 2011. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Kim Chan and Rene Mauborgne. Blue Ocean Strategy. How to Create Uncontested Market Space and Make the Competition Irrelevant, Harvard Business School Press. PRESS BOSTON, MASSACHUSETTS, 2005, 252 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Nataliia I. Chukhrai, Lidiia S. Lisovska Formuvannia spozhyvchoi korysnosti innovatsii aktualni problemy ekonomiky, No 11(149), 2013, P. 27 - 34. | uk |
dc.relation.referencesen | 6. Shulhina L.M., Melnychuk V.M. Evoliutsiia naukovykh pohliadiv shchodo poniattia "spozhyvcha tsinnist tovaru", Marketynh i menedzhment innovatsii, 2011, No 2, P. 74 - 79. | uk |
dc.relation.referencesen | 7. Humennyi D. Sherinhovaia ekonomika - novaia model potrebleniia, Stratehii, No 04, 2014 http://www.strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1666 | uk |
dc.relation.referencesen | 8. Pil P. Piat trendov, delaiushchykh byznes-model aktualnoi, Stratehyy, No 04, 2014. http://strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1661 | uk |
dc.identifier.citationen | Artemenko L. P. (2015) Spozhyvcha tsinnist innovatsii suchasnykh biznes-modelei. Materialy mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Marketynhovyi instrumentarii upravlinnia popytom na tovary i posluhy" (Tern., 8-10 October 2015), pp. 6-8 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний технічний університет України «КПІ» | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“ | uk |
dc.citation.spage | 6 | uk |
dc.citation.epage | 8 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-практична конференція „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Конференція „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари та послуги“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015_Artemenko_L_P-Spozhyvcha_tsinnist_innovatsii_6-8.pdf | 101,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Artemenko_L_P-Spozhyvcha_tsinnist_innovatsii_6-8.djvu | 1,48 MB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2015_Artemenko_L_P-Spozhyvcha_tsinnist_innovatsii_6-8__COVER.jpg | 225,56 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.