Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8028

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртеменко, Л. П.uk
dc.coverage.temporal8-10 жовтня 2015 рокуuk
dc.coverage.temporal8-10 October 2015uk
dc.date.accessioned2016-01-28T16:59:07Z-
dc.date.available2016-01-28T16:59:07Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationАртеменко Л. П. Споживча цінність інновацій сучасних бізнес-моделей / Л. П. Артеменко // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“, 8-10 жовтня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 6-8.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8028-
dc.format.extent6-8uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали міжнародної науково-практичної конференції „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“uk
dc.relation.urihttp://www.strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1666uk
dc.relation.urihttp://strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1661uk
dc.titleСпоживча цінність інновацій сучасних бізнес-моделейuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.relation.references1. Друкер, Питер, Ф. Задачи менеджмента в XXI веке.: Пер. с англ.: М.: Издательский дом «Вильямс», 2004. - 272 с.uk
dc.relation.references2. Зозулёв А.В. Поведение потребителей [Текст]: учебное пособие. - К.: Знання, 2004. - 3б4 с. -2 000 пр. -ISBN 9бб-8148-31-2. С. -18.uk
dc.relation.references3. Базь М.О., Зозульов О.В. Модель споживчої оцінки конкурентоспроможності інноваційного продукту // Економічні науки, серія «Облік і фінанси». Збірник наукових праць. - Випуск 8 (29), Частина 3. - Луцьк. - 2011.uk
dc.relation.references4. Kim Chan and Rene Mauborgne. Blue Ocean Strategy. How to Create Uncontested Market Space and Make the Competition Irrelevant. - Harvard Business School Press. PRESS BOSTON, MASSACHUSETTS. - 2005. - 252 p.uk
dc.relation.references5. Наталія І. Чухрай, Лідія С. Лісовська Формування споживчої корисності інновації актуальні проблеми економіки. - №11(149). - 2013. - С. 27 - 34.uk
dc.relation.references6. Шульгіна Л.М., Мельничук В.М. Еволюція наукових поглядів щодо поняття «споживча цінність товару» // Маркетинг і менеджмент інновацій. - 2011. - № 2. - С. 74 - 79.uk
dc.relation.references7. Гуменный Д. Шеринговая экономика — новая модель потребления // Стратегии. - № 04. - 2014 http://www.strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1666uk
dc.relation.references8. Піль П. Пять трендов, делающих бизнес-модель актуальной // Стратегии. - № 04. - 2014. http://strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1661uk
dc.relation.referencesen1. Druker, Piter, F. Zadachi menedzhmenta v XXI veke., transl. from English: M., Izdatelskii dom "Viliams", 2004, 272 p.uk
dc.relation.referencesen2. Zozulev A.V. Povedenie potrebitelei [Text]: uchebnoe posobie, K., Znannia, 2004, 3b4 p. -2 000 pr. -ISBN 9bb-8148-31-2. S. -18.uk
dc.relation.referencesen3. Baz M.O., Zozulov O.V. Model spozhyvchoi otsinky konkurentospromozhnosti innovatsiinoho produktu, Ekonomichni nauky, seriia "Oblik i finansy". Zbirnyk naukovykh prats, Issue 8 (29), Part 3, Lutsk, 2011.uk
dc.relation.referencesen4. Kim Chan and Rene Mauborgne. Blue Ocean Strategy. How to Create Uncontested Market Space and Make the Competition Irrelevant, Harvard Business School Press. PRESS BOSTON, MASSACHUSETTS, 2005, 252 p.uk
dc.relation.referencesen5. Nataliia I. Chukhrai, Lidiia S. Lisovska Formuvannia spozhyvchoi korysnosti innovatsii aktualni problemy ekonomiky, No 11(149), 2013, P. 27 - 34.uk
dc.relation.referencesen6. Shulhina L.M., Melnychuk V.M. Evoliutsiia naukovykh pohliadiv shchodo poniattia "spozhyvcha tsinnist tovaru", Marketynh i menedzhment innovatsii, 2011, No 2, P. 74 - 79.uk
dc.relation.referencesen7. Humennyi D. Sherinhovaia ekonomika - novaia model potrebleniia, Stratehii, No 04, 2014 http://www.strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1666uk
dc.relation.referencesen8. Pil P. Piat trendov, delaiushchykh byznes-model aktualnoi, Stratehyy, No 04, 2014. http://strategy.com.ua/Articles/Content?Id=1661uk
dc.identifier.citationenArtemenko L. P. (2015) Spozhyvcha tsinnist innovatsii suchasnykh biznes-modelei. Materialy mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Marketynhovyi instrumentarii upravlinnia popytom na tovary i posluhy" (Tern., 8-10 October 2015), pp. 6-8 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний технічний університет України «КПІ»uk
dc.citation.journalTitleМатеріали міжнародної науково-практичної конференції „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“uk
dc.citation.spage6uk
dc.citation.epage8uk
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-практична конференція „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари і послуги“uk
Розташовується у зібраннях:Конференція „Маркетинговий інструментарій управління попитом на товари та послуги“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.