Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: 
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7655
| Título : | Сучасні підходи до формування асортименту товарів у роздрібному торговельному підприємстві | 
| Otros títulos : | Modern approaches to the formation of a range of goods in retail trade enterprise | 
| Autor : | Павлова, Марина Pavlova, Marina  | 
| Affiliation: | Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Павлова М. Сучасні підходи до формування асортименту товарів у роздрібному торговельному підприємстві / Марина Павлова // Матеріали Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“, 27 березня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 139-140. | 
| Bibliographic description (International): | Pavlova M. (2015) Suchasni pidkhody do formuvannia asortymentu tovariv u rozdribnomu torhovelnomu pidpryiemstvi [Modern approaches to the formation of a range of goods in retail trade enterprise]. Materials of the Fourth International Scientific Conference "Innovative aspects of resource-use" (Tern., 27 March 2015), pp. 139-140 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ | 
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ | 
| Fecha de publicación : | 27-mar-2015 | 
| Date of entry: | 27-ene-2016 | 
| Editorial : | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 27 березня 2015 року 27 March 2015  | 
| UDC: | 658.628 339.37  | 
| Page range: | 139-140 | 
| Start page: | 139 | 
| End page: | 140 | 
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7655 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015 р. | 
| URL for reference material: | http://www.marketing.cfin.ru | 
| References (Ukraine): | 1. Берман Б. Розничная торговля: стратегический подход [текст]: пер. с англ. /Б. Берман Дж. Р. Эванс. – М.: Вильямс, 2003. – 1181 с. 2. Одинцова Е.В. Формирование ассортиментной политики. Электронный ресурс [URL: http://www.marketing.cfin.ru]. 3. Шульгіна Л. М. Структура споживчої цінності товарів та шляхи її формування / Л. М. Шульгіна, В. М. Мельничук // наук. журн. «Вісник Донецького університету: Серія В: Економіка і право, Спецвипуск», Т. 1. – Донецьк: Донецький національний університет, 2011. – Спецвипуск, том 1. – С. 279–283.  | 
| References (International): | 1. Berman B. Roznichnaia torhovlia: stratehicheskii podkhod [tekst]: transl. from English /B. Berman Dzh. R. Evans, M., Viliams, 2003, 1181 p. 2. Odintsova E.V. Formirovanie assortimentnoi politiki. Elektronnyi resurs [URL: http://www.marketing.cfin.ru]. 3. Shulhina L. M. Struktura spozhyvchoi tsinnosti tovariv ta shliakhy yii formuvannia, L. M. Shulhina, V. M. Melnychuk, nauk. zhurn. "Visnyk Donetskoho universytetu: Seriia V: Ekonomika i pravo, Spetsvypusk", V. 1, Donetsk: Donetskyi natsionalnyi universytet, 2011, Spetsvypusk, V. 1, P. 279–283.  | 
| Content type: | Article | 
| Aparece en las colecciones: | Ⅳ Міжнародна науково-практична конференція „Інноваційні аспекти ресурсовикористання“ (2015) | 
Ficheros en este ítem: 
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2015_Pavlova_M-Modern_approaches_to_the_139-140.pdf | 287,57 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| Conf_2015_Pavlova_M-Modern_approaches_to_the_139-140.djvu | 30,75 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| Conf_2015_Pavlova_M-Modern_approaches_to_the_139-140__COVER.png | 1,57 MB | image/png | Visualizar/Abrir | 
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.