Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7490

Başlık: Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Diğer Başlıklar: Environmental component of competitiveness of food industry
Yazarlar: Лясота, Оксана Михайлівна
Зварич, Н.
Lyasota, O.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / О. Лясота, Н. Зварич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 187. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Lyasota O. (2014) Ekolohichna skladova konkurentospromozhnosti pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Environmental component of competitiveness of food industry]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 187 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Yayın Tarihi: 29-Eki-2014
Date of entry: 22-Oca-2016
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 504.05
Page range: 187
Start page: 187
End page: 187
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7490
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.