Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7490

Tytuł: Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Inne tytuły: Environmental component of competitiveness of food industry
Authors: Лясота, Оксана Михайлівна
Зварич, Н.
Lyasota, O.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Лясота О. Екологічна складова конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / О. Лясота, Н. Зварич // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 187. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Lyasota O. (2014) Ekolohichna skladova konkurentospromozhnosti pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Environmental component of competitiveness of food industry]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 187 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅧ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data wydania: 29-paź-2014
Date of entry: 22-sty-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
UDC: 504.05
Zakres stron: 187
Główna strona: 187
Strona końcowa: 187
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7490
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:XVIII наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi