Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544

Titulua: Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди
Beste titulu batzuk: The using worked sunflower oil for modification of dispersed chalk
Egilea: Васильєв, Віктор
Чобіт, Максим
Панченко, Юрій
Кот, Володимир
Vasylyev, Viktor
Chobit, Maxym
Panchenko, Yuriy
Kot, Volodymyr
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди / Віктор Васильєв, Максим Чобіт, Юрій Панченко, Володимир Кот // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 227. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Vasylyev V., Chobit M., Panchenko Y., Kot V. (2015) Vykorystannia vidpratsovanoi soniashnykovoi olii dlia modyfikatsii dyspersnoi kreidy [The using worked sunflower oil for modification of dispersed chalk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 227 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Gordailuaren-data: 8-Oct-2015
Date of entry: 21-Dec-2015
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.3
678.5
544.7
Page range: 227
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6544
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.