Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523
| Tytuł: | Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней |
| Inne tytuły: | Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production |
| Authors: | Кустуров, В. Б. Касянчук, В. В. Kusturov, V. B. Kasyanchuk, V. V. |
| Affiliation: | СНАУ СумДУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кустуров В. Б. Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней / В. Б. Кустуров, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 192. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Kusturov V. B., Kasyanchuk V. V. (2015) Naukove obhruntuvannia vstanovlennia vidpovidnosti mikrobiolohichnym kryteriiam hihiieny vyrobnytstva tush svynei [Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 192 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data wydania: | 8-paź-2015 |
| Date of entry: | 21-gru-2015 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 637.07 637.075 |
| Zakres stron: | 192 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523 |
| Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192.pdf | 150,4 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192.djvu | 17,14 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| FSI_2015_Kusturov_V_B-Scientific_basic_establish_192__COVER.png | 534,99 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi