Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6511

Заглавие: Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів
Други Заглавия: Ways of chievement of ecological food security
Автори: Лясота, Оксана
Lyasota, Oksana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів / Оксана Лясота // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 171. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Lyasota O. (2015) Sposoby dosiahnennia ekolohichnoi bezpeky kharchovykh produktiv [Ways of chievement of ecological food security]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 171 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата на Публикуване: 8-Окт-2015
Date of entry: 21-Дек-2015
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 504.06
Page range: 171
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6511
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.