Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6503
Назва: | Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом |
Інші назви: | Definitions cytotoxicity whey powder enriched magnesiumand manganese |
Автори: | Кочубей-Литвиненко, Оксана Олішевський, Валентин Маринін, Андрій Бабко, Євген Дмитруха, Наталія Kochubei-Lytvynenko, Oksana Olishevsky, Valentyn Marinin, Andrii Babko, Evgen Dmytrukha, Nataliya |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна Інститут медицини праці АМН України, Україна |
Бібліографічний опис: | Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом / Оксана Кочубей-Литвиненко, Валентин Олішевський, Андрій Маринін, Євген Бабко, Наталія Дмитруха // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 161-162. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Kochubei-Lytvynenko O., Olishevsky V., Marinin A., Babko E., Dmytrukha N. (2015) Vyznachennia tsytotoksychnosti sukhoi molochnoi syrovatky, zbahachenoi mahniiem i manhanom [Definitions cytotoxicity whey powder enriched magnesiumand manganese]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 161-162 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.344 57.083 |
Діапазон сторінок: | 161-162 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6503 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kochubei-Lytvynenko_O-Definitions_161-162.pdf | 299,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kochubei-Lytvynenko_O-Definitions_161-162.djvu | 31,2 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kochubei-Lytvynenko_O-Definitions_161-162__COVER.png | 505,21 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.