Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500
Назва: | Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки |
Інші назви: | Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements |
Автори: | Мельнічук, О. Сельський, В. Melnychuk, O. Selskyi, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Мельнічук О. Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки / О. Мельнічук, В. Сельський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 157-158. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Melnychuk O., Selskyi V. (2015) Mikrobiolohichni doslidzhennia hostrykh sousiv z pertsiu chili ta vidpovidnist yikh vymoham bezpeky [Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 157-158 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.85.55 |
Діапазон сторінок: | 157-158 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Melnychuk_O-Microbiological_researches_157-158.pdf | 300,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Melnychuk_O-Microbiological_researches_157-158.djvu | 31,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Melnychuk_O-Microbiological_researches_157-158__COVER.png | 481,26 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.