このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484
| タイトル: | Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом |
| その他のタイトル: | The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method |
| 著者: | Cherno, Nataliya Kapustyan, Antonina Chernaya, Anastasia Черно, Наталия Капустян, Антонина Черная, Анастасия |
| Affiliation: | Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина |
| Bibliographic description (Ukraine): | Черно Н. Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом / Наталия Черно, Антонина Капустян, Анастасия Черная // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 129-130. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description (International): | Cherno N., Kapustyan A., Chernaya A. (2015) Poluchenie biolohicheski aktivnykh komponentov kletochnykh stenok polividovoi bakterialnoi zakvaski fermentativnym sposobom [The biologically active components obtaining from cell walls of polyspecific bacterial starter by enzymatic method]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 129-130 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| 発行日: | 8-10月-2015 |
| Date of entry: | 21-12月-2015 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 637.136.3 579.234.016 577.152 |
| Page range: | 129-130 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6484 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| 出現コレクション: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.pdf | 337,92 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130.djvu | 71,95 kB | DjVu | 見る/開く | |
| FSI_2015_Cherno_N-The_biologically_active_129-130__COVER.png | 1,48 MB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。