Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6476
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрковська, В. | uk |
dc.contributor.author | Овсянникова, Л. | uk |
dc.contributor.author | Валевська, Л. | uk |
dc.contributor.author | Щербатюк, С. | uk |
dc.contributor.author | Yurkovska, V. | uk |
dc.contributor.author | Ovsyannikov, L. | uk |
dc.contributor.author | Valevska, L. | uk |
dc.contributor.author | Shcherbatyuk, S. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:37:16Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:37:16Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Споживні властивості зерна проса / В. Юрковська, Л. Овсянникова, Л. Валевська, С. Щербатюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 114-115. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6476 | - |
dc.format.extent | 114-115 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Споживні властивості зерна проса | uk |
dc.title.alternative | Consumer properties of milet | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 633.171-026.8 | uk |
dc.subject.udc | 543.92 | uk |
dc.subject.udc | 664.788 | uk |
dc.identifier.citationen | Yurkovska V., Ovsyannikov L., Valevska L., Shcherbatyuk S. (2015) Spozhyvni vlastyvosti zerna prosa [Consumer properties of milet]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 114-115 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Yurkovska_V-Consumer_properties_of_114-115.pdf | 386,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Yurkovska_V-Consumer_properties_of_114-115.djvu | 56,19 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Yurkovska_V-Consumer_properties_of_114-115__COVER.png | 513,15 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.