Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470
Affichage complet
| Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рижкова, Таїса | uk |
| dc.contributor.author | Ryzhkova, Taisa | uk |
| dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
| dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
| dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:36:25Z | - |
| dc.date.available | 2015-12-21T14:36:25Z | - |
| dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
| dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
| dc.identifier.citation | Рижкова Т. Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока / Таїса Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 103-104. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470 | - |
| dc.format.extent | 103-104 | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | ТНТУ | uk |
| dc.publisher | TNTU | uk |
| dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
| dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
| dc.title | Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока | uk |
| dc.title.alternative | Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk | uk |
| dc.type | Article | uk |
| dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
| dc.subject.udc | 637.35’637 | uk |
| dc.identifier.citationen | Ryzhkova T. (2015) Naukovi osnovy rozrobky tekhnolohii fermenovanykh bilkovykh produktiv z kozynoho moloka [Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 103-104 [in Ukrainian]. | uk |
| dc.contributor.affiliation | Харківська державна зооветеринарна академія, Україна | uk |
| Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.pdf | 360,57 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.djvu | 87 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104__COVER.png | 497,46 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.