Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока 324

Всього відвідувань на місяць

січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024
Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока 41 0 0 2 0 20 0

Звантажень файлу

Переглядів
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.pdf 58
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.djvu 17
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104__COVER.png 11

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 168
China 55
Netherlands 35
Germany 32
Україна 13
Sweden 7
Vietnam 5
United Kingdom 2
Ireland 2
Russia 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 29
Boardman 13
Kiev 8
Dearborn 6
Louisville 6
Cambridge 5
Hanoi 5
Hefei 5
Kunming 5