กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463
| Title: | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту |
| Other Titles: | Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds |
| Authors: | Наговська, Володимира Гачак, Юрій Білик, Оксана Харенко, Христина Nagovska, Volodymyra Hachack, Yurij Bilyk, Oksana Harenko, Hrystyna |
| Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту / Володимира Наговська, Юрій Гачак, Оксана Білик, Христина Харенко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 92. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Nagovska V., Hachack Y., Bilyk O., Harenko H. (2015) Zmina orhanoleptychnykh pokaznykiv kyslomolochnoho syru zalezhno vid dozy vnesenoi klitkovyny z nasinnia kunzhutu [Change of organoleptic characteristics of cottage cheese depending on the dose of bringing cellulose from sesame seeds]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 92 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Issue Date: | 8-十月-2015 |
| Date of entry: | 21-十二月-2015 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 637.38.4 |
| Page range: | 92 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6463 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| �蝷箔����: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Nagovska_V-Change_of_organoleptic_characteristics_92.pdf | 148,76 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| FSI_2015_Nagovska_V-Change_of_organoleptic_characteristics_92.djvu | 15,12 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| FSI_2015_Nagovska_V-Change_of_organoleptic_characteristics_92__COVER.png | 501,96 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.