Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444
| Tittel: | Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи | 
| Alternative titler: | Study yield value of meat and vegetables disperse system | 
| Authors: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна Kramarenko, Dmytro Hirenko, Nataliia  | 
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Державний заклад «Луганський національний університет імені Т.Шевченка» (м. Старобільськ), Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Крамаренко Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Дмитро Павлович Крамаренко, Наталія Ігорівна Гіренко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 56-57. — (Секція харчові технології). | 
| Bibliographic description (International): | Kramarenko D., Hirenko N. (2015) Doslidzhennia hranychnoi napruhy zsuvu miaso-roslynnoi dyspersnoi systemy [Study yield value of meat and vegetables disperse system]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 56-57 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"  | 
| Utgivelsesdato: | 8-okt-2015 | 
| Date of entry: | 21-des-2015 | 
| Forlag: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015  | 
| UDC: | 637.1 66.022.39  | 
| Page range: | 56-57 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| References (Ukraine): | 1.Дейниченко Г.В. Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья: Дис…д-ра. техн. Наук: 051816. – Харьков, 1997. -327с 2.Косой В. Д. Совершенствование процесса производства вареных колбас.— М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983.— 272 с. 3.Математическая теория планирования эксперимента./Под редакцией С.М.Ермакова. – М.:Наука. Главная редакция физико-математической литературы, 1983. -392с.  | 
| References (International): | 1.Deinichenko H.V. Nauchnoe obosnovanie i razrabotka tekhnolohii produktov pitaniia povyshennoi pishchevoi tsennosti na osnove nezhirnoho molochnoho syria: Dis…d-ra. tekhn. Nauk: 051816. – Kharkov, 1997. -327s 2.Kosoi V. D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas.- M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1983.- 272 p. 3.Matematicheskaia teoriia planirovaniia eksperimenta./Pod redaktsiei S.M.Ermakova. – M.:Nauka. Hlavnaia redaktsiia fiziko-matematicheskoi literatury, 1983. -392p.  | 
| Content type: | Article | 
| Vises i samlingene: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Kramarenko_D-Study_yield_value_of_meat_56-57.pdf | 363,26 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| FSI_2015_Kramarenko_D-Study_yield_value_of_meat_56-57.djvu | 100,73 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| FSI_2015_Kramarenko_D-Study_yield_value_of_meat_56-57__COVER.png | 529,52 kB | image/png | Vis/Åpne | 
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright