Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4809
Назва: | Удосконалення технології сухих десертних молочних сумішей |
Інші назви: | Improvement of technology of dried dairy dessert mixes |
Автори: | Гребельник, О.П. Калініна, Г.П. Пухляк, А.Г. Grebelnik, O.P. Kalinina, G.P. Puhliak, A.G. |
Дата публікації: | 12-гру-2013 |
Дата внесення: | 14-жов-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль, Україна |
Часове охоплення: | 11-12 грудня 2013 року |
УДК: | 637.141.8 1 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4809 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11-12.pdf | 62,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
11-12.djvu | 29,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
11-12__COVER.png | 184,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.