Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4809

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, О.П.-
dc.contributor.authorКалініна, Г.П.-
dc.contributor.authorПухляк, А.Г.-
dc.contributor.authorGrebelnik, O.P.-
dc.contributor.authorKalinina, G.P.-
dc.contributor.authorPuhliak, A.G.-
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2013 рокуuk
dc.date.accessioned2014-10-14T10:02:49Z-
dc.date.available2014-10-14T10:02:49Z-
dc.date.issued2013-12-12-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4809-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleУдосконалення технології сухих десертних молочних сумішейuk
dc.title.alternativeImprovement of technology of dried dairy dessert mixesuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.141.8 1uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11-12.pdf62,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
11-12.djvu29,82 kBDjVuПереглянути/відкрити
11-12__COVER.png184,98 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.