Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4809

Назва: Удосконалення технології сухих десертних молочних сумішей
Інші назви: Improvement of technology of dried dairy dessert mixes
Автори: Гребельник, О.П.
Калініна, Г.П.
Пухляк, А.Г.
Grebelnik, O.P.
Kalinina, G.P.
Puhliak, A.G.
Дата публікації: 12-гру-2013
Дата внесення: 14-жов-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
Часове охоплення: 11-12 грудня 2013 року
УДК: 637.141.8 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4809
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11-12.pdf62,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
11-12.djvu29,82 kBDjVuПереглянути/відкрити
11-12__COVER.png184,98 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.