Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4291

Teitl: Спосіб виробництва структурованих ліпідів
Teitlau Eraill: Process for production of structured lipids
Способ производства структурированных липидов
Awduron: Гладкий, Федір Федорович
Некрасов, Павло Олександрович
Плахотна, Юлія Миколаївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Hladkyi, Fedir Fedorovych
Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych
Plakhotna, Yulia Mykolaivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Гладкий, Федор Федорович
Некрасов, Павел Александрович
Плахотна, Юлия Николаевна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 96997 UA, МПК C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Плахотна Юлія Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Українець Анатолій Іванович (Україна) - опубл. 26.12.2011.
Patent 96997 UA, MPK C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Process for production of structured lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 26.12.2011.
Патент 96997 UA, МПК C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 26.12.2011.
Dyddiad Cyhoeddi: 26-Dec-2011
Date of entry: 24-Sep-2014
Allweddeiriau: C11C 3/02
C11C 3/06
C11C 3/10
гліцерином
етерифікацією жирних кислот гліцерином
переетерифікація
Crynodeb: Спосіб виробництва структурованих ліпідів, який включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації проводять шляхом ферментативної трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4291
Dynodwr arall: 96997
Copyright owner: ® Плахотна Юлія Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Українець Анатолій Іванович
Content type: Other
Ymddengys yng Nghasgliadau:2011



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.