Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4291

Назва: Спосіб виробництва структурованих ліпідів
Інші назви: Process for production of structured lipids
Способ производства структурированных липидов
Автори: Гладкий, Федір Федорович
Некрасов, Павло Олександрович
Плахотна, Юлія Миколаївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Hladkyi, Fedir Fedorovych
Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych
Plakhotna, Yulia Mykolaivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Гладкий, Федор Федорович
Некрасов, Павел Александрович
Плахотна, Юлия Николаевна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Бібліографічний опис: Патент 96997 UA, МПК C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Плахотна Юлія Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Українець Анатолій Іванович (Україна) - опубл. 26.12.2011.
Patent 96997 UA, MPK C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Process for production of structured lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 26.12.2011.
Патент 96997 UA, МПК C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 26.12.2011.
Дата публікації: 26-гру-2011
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: C11C 3/02
C11C 3/06
C11C 3/10
гліцерином
етерифікацією жирних кислот гліцерином
переетерифікація
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва структурованих ліпідів, який включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації проводять шляхом ферментативної трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4291
Інші ідентифікатори: 96997
Власник авторського права: ® Плахотна Юлія Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Українець Анатолій Іванович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2011



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.