Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4291

Başlık: Спосіб виробництва структурованих ліпідів
Diğer Başlıklar: Process for production of structured lipids
Способ производства структурированных липидов
Yazarlar: Гладкий, Федір Федорович
Некрасов, Павло Олександрович
Плахотна, Юлія Миколаївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Hladkyi, Fedir Fedorovych
Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych
Plakhotna, Yulia Mykolaivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Гладкий, Федор Федорович
Некрасов, Павел Александрович
Плахотна, Юлия Николаевна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 96997 UA, МПК C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Спосіб виробництва структурованих ліпідів [Текст] / Плахотна Юлія Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Українець Анатолій Іванович (Україна) - опубл. 26.12.2011.
Patent 96997 UA, MPK C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Process for production of structured lipids [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Plakhotna Yulia Mykolaivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 26.12.2011.
Патент 96997 UA, МПК C11C 3/02, C11C 3/06, C11C 3/10. Способ производства структурированных липидов [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Плахотна Юлия Николаевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 26.12.2011.
Yayın Tarihi: 26-Ara-2011
Date of entry: 24-Eyl-2014
Anahtar kelimeler: C11C 3/02
C11C 3/06
C11C 3/10
гліцерином
етерифікацією жирних кислот гліцерином
переетерифікація
Özet: Спосіб виробництва структурованих ліпідів, який включає отримання вихідного реагента, реакцію переетерифікації, очищення кінцевого продукту, який відрізняється тим, що вихідний реагент отримують реакцією ферментативної конденсації середньоланцюгових жирних кислот з етиловим спиртом, реакцію переетерифікації проводять шляхом ферментативної трансетерифікації жиру з підвищеним вмістом довголанцюгових поліненасичених жирних кислот та етилового ефіру середньоланцюгової кислоти при температурі 5-75 °С, а очищення продукту проводять методом високовакуумної дистиляції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4291
Diğer Tanımlayıcılar: 96997
Copyright owner: ® Плахотна Юлія Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Гладкий Федір Федорович, Українець Анатолій Іванович
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:2011



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.