Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3990

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorВітенько, Тетяна Миколаївнаuk
dc.contributor.authorГащин, Ольга Романівнаuk
dc.contributor.authorHashyn, Olha Romanivnauk
dc.contributor.authorVitenko, Tetiana Mykolaivnauk
dc.contributor.authorВитенько, Татьяна Николаевнаuk
dc.contributor.authorГашин, Ольга Романовнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T13:44:14Z-
dc.date.available2014-09-24T13:44:14Z-
dc.date.created2005-12-15uk
dc.date.issued2005-12-15uk
dc.identifier11090uk
dc.identifier.citationПатент 11090 UA, МПК A23J 1/20. Спосіб виробництва кислотного казеїну [Текст] / Гащин Ольга Романівна, Вітенько Тетяна Миколаївна (Україна) - опубл. 15.12.2005.uk
dc.identifier.citationPatent 11090 UA, MPK A23J 1/20. Process for production of acid casein [Text] / Vitenko Tetiana Mykolaivna, Hashyn Olha Romanivna (Ukraine) - publ. 15.12.2005.uk
dc.identifier.citationПатент 11090 UA, МПК A23J 1/20. Способ производства кислотного казеина [Текст] / Витенько Татьяна Николаевна, Гашин Ольга Романовна (Украина) - опубл. 15.12.2005.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3990-
dc.description.abstractСпосіб виробництва кислотного казеїну, який включає отримання і підготовку знежиреного молока, приготування коагулянта, осадження казеїну, утворення і обробку зерна, промивання, зневоднення, подрібнення, сушіння, упаковування і зберігання, який відрізняється тим, що казеїн промивають активованою водою, яка проходить шестикратну обробку протягом 15 хвилин у гідродинамічній кавітаційній камері проточного типу.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23J 1/20uk
dc.subjectз молока, наприклад казеїнуuk
dc.titleСпосіб виробництва кислотного казеїнуuk
dc.title.alternativeProcess for production of acid caseinuk
dc.title.alternativeСпособ производства кислотного казеинаuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Гащин Ольга Романівна, Вітенько Тетяна Миколаївнаuk
Ebben a gyűjteményben:2005



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!