Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Tytuł: | Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризерування |
Inne tytuły: | Technical re-engineering of ice-cream department for PLC “Galychyna” with modernization of model FC-200 machine and examination of freezing process |
Authors: | Кришталович, Андрій Валерійович Kryshtalovych, Andriy |
Data wydania: | 29-sie-2014 |
Date of entry: | 29-sie-2014 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 663.6 |
Słowa kluczowe: | 8.05050313 Обладнання переробних та харчових виробництв фризерування frizing фризер frizer морозиво ice-cream |
Abstract: | Досліджено процес фризерування та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху виготовлення морозива з модернізацією машини FC-200. The frizing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of of ice-cream department with FC-200 model frizer modernization are worked out |
Opis: | Кришталович А.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Кришталович А.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329 |
Typ zawartości: | Other |
Występuje w kolekcjach: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Summary Kryshtalovych.pdf | 76,25 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora