Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Tytuł: Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризерування
Inne tytuły: Technical re-engineering of ice-cream department for PLC “Galychyna” with modernization of model FC-200 machine and examination of freezing process
Authors: Кришталович, Андрій Валерійович
Kryshtalovych, Andriy
Data wydania: 29-sie-2014
Date of entry: 29-sie-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 663.6
Słowa kluczowe: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
фризерування
frizing
фризер
frizer
морозиво
ice-cream
Abstract: Досліджено процес фризерування та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху виготовлення морозива з модернізацією машини FC-200.
The frizing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of of ice-cream department with FC-200 model frizer modernization are worked out
Opis: Кришталович А.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Кришталович А.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Summary Kryshtalovych.pdf76,25 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora