Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Заглавие: | Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризерування |
Други Заглавия: | Technical re-engineering of ice-cream department for PLC “Galychyna” with modernization of model FC-200 machine and examination of freezing process |
Автори: | Кришталович, Андрій Валерійович Kryshtalovych, Andriy |
Дата на Публикуване: | 29-Авг-2014 |
Date of entry: | 29-Авг-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 663.6 |
Ключови Думи: | 8.05050313 Обладнання переробних та харчових виробництв фризерування frizing фризер frizer морозиво ice-cream |
Резюме: | Досліджено процес фризерування та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху виготовлення морозива з модернізацією машини FC-200. The frizing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of of ice-cream department with FC-200 model frizer modernization are worked out |
Описание: | Кришталович А.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Кришталович А.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329 |
Content type: | Other |
Показва се в Колекции: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Summary Kryshtalovych.pdf | 76,25 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти