Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Заглавие: Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризерування
Други Заглавия: Technical re-engineering of ice-cream department for PLC “Galychyna” with modernization of model FC-200 machine and examination of freezing process
Автори: Кришталович, Андрій Валерійович
Kryshtalovych, Andriy
Дата на Публикуване: 29-Авг-2014
Date of entry: 29-Авг-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 663.6
Ключови Думи: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
фризерування
frizing
фризер
frizer
морозиво
ice-cream
Резюме: Досліджено процес фризерування та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху виготовлення морозива з модернізацією машини FC-200.
The frizing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of of ice-cream department with FC-200 model frizer modernization are worked out
Описание: Кришталович А.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Кришталович А.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Content type: Other
Показва се в Колекции:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Summary Kryshtalovych.pdf76,25 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти