Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Назва: Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризерування
Інші назви: Technical re-engineering of ice-cream department for PLC “Galychyna” with modernization of model FC-200 machine and examination of freezing process
Автори: Кришталович, Андрій Валерійович
Kryshtalovych, Andriy
Дата публікації: 29-сер-2014
Дата внесення: 29-сер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 663.6
Теми: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
фризерування
frizing
фризер
frizer
морозиво
ice-cream
Короткий огляд (реферат): Досліджено процес фризерування та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху виготовлення морозива з модернізацією машини FC-200.
The frizing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of of ice-cream department with FC-200 model frizer modernization are worked out
Опис: Кришталович А.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Кришталович А.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summary Kryshtalovych.pdf76,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора