Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
        
    
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329| Назва: | Технічне переоснащення цеху виготовлення морозива на ВАТ "Галичина" з модернізацією машини FC-200 та дослідженням процесу фризерування | 
| Інші назви: | Technical re-engineering of ice-cream department for PLC “Galychyna” with modernization of model FC-200 machine and examination of freezing process | 
| Автори: | Кришталович, Андрій Валерійович Kryshtalovych, Andriy | 
| Дата публікації: | 29-сер-2014 | 
| Дата внесення: | 29-сер-2014 | 
| Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Місце видання, проведення: | Тернопіль | 
| УДК: | 663.6 | 
| Теми: | 8.05050313 Обладнання переробних та харчових виробництв фризерування frizing фризер frizer морозиво ice-cream | 
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено процес фризерування та розроблено заходи з технічного переоснащення цеху виготовлення морозива з модернізацією машини FC-200. The frizing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of of ice-cream department with FC-200 model frizer modernization are worked out | 
| Опис: | Кришталович А.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Кришталович А.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3329 | 
| Тип вмісту: | Other | 
| Розташовується у зібраннях: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Summary Kryshtalovych.pdf | 76,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора
            	