Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3316
Назва: | Технічне переоснащення варочного відділення пивзаводу ТОВ "Микулинецький Бровар" з модернізацією сусловарочного котла типу МР-100 та дослідженням теплообміну в процесі варіння сусла |
Інші назви: | Technical re-engineering of brewery department for “Mykulynetskyy Brovar” Ltd. with modernization of model МR-100 brewing kettle and examination of heat transfer during wort brewing process |
Автори: | Чайка, Віктор Володимирович Chayka, Viktor |
Дата публікації: | 28-сер-2014 |
Дата внесення: | 28-сер-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 663.4 |
Теми: | 8.05050313 обладнання переробних ы харчових виробництв сусло теплообмін інтенсифікація wort heat transfer intensification |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено процес теплообміну під час варіння сусла та розроблено заходи з технічного переоснащення варочного відділення The heat transfer during wort brewing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of brewery department are worked out |
Опис: | Чайка В.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробницт/ Чайка В.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3316 |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Summary Chayka.pdf | 74,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора