Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3316
Назва: Технічне переоснащення варочного відділення пивзаводу ТОВ "Микулинецький Бровар" з модернізацією сусловарочного котла типу МР-100 та дослідженням теплообміну в процесі варіння сусла
Інші назви: Technical re-engineering of brewery department for “Mykulynetskyy Brovar” Ltd. with modernization of model МR-100 brewing kettle and examination of heat transfer during wort brewing process
Автори: Чайка, Віктор Володимирович
Chayka, Viktor
Дата публікації: 28-сер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 663.4
Теми: 8.05050313
обладнання переробних ы харчових виробництв
сусло
теплообмін
інтенсифікація
wort
heat transfer
intensification
Короткий огляд (реферат): Досліджено процес теплообміну під час варіння сусла та розроблено заходи з технічного переоснащення варочного відділення
The heat transfer during wort brewing process is examined and the arrangements for technical re-engineering of brewery department are worked out
Опис: Чайка В.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробницт/ Чайка В.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3316
Тип вмісту : Other
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summary Chayka.pdf74,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора