Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Títol: Модернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помади
Altres títols: Modernization of model SHАЕ-800 fudge mixer for PJSC “TerA” confectionary with examination of fudge frothing process
Autor: Захарченко, Юлія Петрівна
Zakharchenko, Yulia
Data de publicació: 27-d’a-2014
Date of entry: 27-d’a-2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.1
Paraules clau: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
кондитерська помада
розчин цукрози
в’язкість
розчинність
перемішування
mixing
viscosity
solubility
sucrose
confectionery fudge
Resum: Досліджено вплив технологічних та конструктивних параметрів на процес збивання цукрової кондитерської помади на помадозбивальній машині та розроблено заходи з її модернізації
The influence of technological and design parameters onto the confectionery sucrose fudge frothing process at the fudge mixer is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Descripció: Захарченко Ю.П. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Захарченко Ю.П.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Summary Zakharchenko.pdf75,78 kBAdobe PDFVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Outils d'administration