Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Заглавие: Модернізація помадозбивальної машини марки ШАЕ-800 на кондитерській фабриці ПАТ "ТерА" з дослідженням процесу збивання помади
Други Заглавия: Modernization of model SHАЕ-800 fudge mixer for PJSC “TerA” confectionary with examination of fudge frothing process
Автори: Захарченко, Юлія Петрівна
Zakharchenko, Yulia
Дата на Публикуване: 27-Авг-2014
Date of entry: 27-Авг-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 664.1
Ключови Думи: 8.05050313
Обладнання переробних та харчових виробництв
кондитерська помада
розчин цукрози
в’язкість
розчинність
перемішування
mixing
viscosity
solubility
sucrose
confectionery fudge
Резюме: Досліджено вплив технологічних та конструктивних параметрів на процес збивання цукрової кондитерської помади на помадозбивальній машині та розроблено заходи з її модернізації
The influence of technological and design parameters onto the confectionery sucrose fudge frothing process at the fudge mixer is examined and the arrangements for its modernization are worked out
Описание: Захарченко Ю.П. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Захарченко Ю.П.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014р. - 1 с.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3308
Content type: Other
Показва се в Колекции:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Summary Zakharchenko.pdf75,78 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти