Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Αποτελέσματα για 1-5 από 5.
  • προηγούμενη
  • 1
  • επόμενη
Αριθμός τεκμηρίων:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Methodical recommendations201728-Ιου-2018Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи персоналу» для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-Ιου-2018Методичні вказівки з організації практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни „Організація роботи персоналу в галузі” (для студентів всіх форм навчання напряму підготовки 241 Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Methodical recommendations201728-Ιου-2018Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційної діяльності" (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 241 – Готельно-ресторанна справа)Вовк, Ірина Петрівна; Вовк, Юрій Ярославович; Vovk, Iryna Petrivna; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Book201528-Νοε-2016Маркетинг інновацій. Курс лекційВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Ирина Петровна; Vovk, Iryna Petrivna; Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Юрий Ярославович; Vovk, Yuriy Yaroslavovych
Book201528-Νοε-2016Креативний менеджмент. Курс лекційВовк, Ірина Петрівна; Вовк, Ирина Петровна; Vovk, Iryna Petrivna; Вовк, Юрій Ярославович; Вовк, Юрий Ярославович; Vovk, Yuriy Yaroslavovych