Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.007 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Thesis Abstractгру-201824-січ-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Thesis Abstractгру-201820-гру-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Thesis Abstractгру-20189-січ-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov