Browsing "Роботи студентів" by Subject 664.8

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 25
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Thesis Abstractdes-201824-jan-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Master Thesis201929-des-2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.
Thesis Abstract201818-feb-2018Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівСабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E.
Thesis Abstract201818-feb-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Thesis Abstract201818-feb-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Thesis Abstractdes-201823-des-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Master Thesis20191-jan-2020Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питногоВоробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А.
Thesis Abstractdes-201821-des-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Master Thesis201929-des-2019Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктівЛясота, Олена Богданівна; Liasota O.B.
Thesis Abstractdes-201820-des-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна