Skip navigation
Esileht
Sirvi
Valdkonnad
kollektsioonid
Lehitse..
Ilmumisaasta
Autor
Pealkiri
Teema
UDC
Lisamisaasta
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Abi
Keel
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Logi sisse:
Minu DSpace
Meili
uuendused
Muuda profiili
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Lehitse "Роботи студентів" Teema харчова цінність
Otsi:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
või sisesta esimesed tähed:
Sorteerimine:
pealkiri
ilmumisaasta
lisamisaasta
Järjestus:
Tõusvalt
Langevalt
Tulemusi/lehekülgi
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Kirje:
Kõik
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Näidatakse tulemusi 1 kuni 3 3 -st
Tüüp
Ilmumisaeg
Date of entry
Pealkiri
Autor(id)
Master Thesis
det-2023
17-jaa-2024
Використання шавлії для підвищення харчової цінності зернового хліба з проєктуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Сеник, Марта Борисівна
;
Senyk, Marta
Master Thesis
2022
30-det-2022
Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes
Степанко, Ірина Ігорівна
;
Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis
2019
29-det-2019
Розширення асортименту овочевих маринадів з використанням фруктової сировини
Будзінський, Андрій Сергійович
;
Budzinskyi А.S.