Prohlížení "Роботи студентів" dle Předmět послуга

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 15
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Master Thesis27-pro-202427-pro-2024Дослідження організації надання адміністративних послуг органом місцевого самоврядування, на прикладі ЦНАП Великогаївської територіальної громадиДутка, Юлія Андріївна; Dutka, Yuliіa
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Папура, Марія Василівна
Master Thesis26-pro-20243-led-2025Обгрунтування та розроблення стратегій маркетингу для підприємств у галузі туризму та гостинностіБуранич, Олег Ярославович; Buranych, Oleh
Bachelor Thesisčer-20243-čer-2024Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi»)Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii
Bachelor Thesisčer-20244-čer-2024Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль»)Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia
Bachelor Thesisčer-202223-srp-2022Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)Дзьоник, Софія Віталіївна
Master Thesispro-202311-led-2024Удосконалення системи надання послуг та їх вплив на результати діяльності підприємства (на прикладі ПрАТ «Тернопільське АТП 16127»)Ленишин, Любомир Іванович; Lenynshyn, L. I.
Bachelor Thesisčer-202323-čer-2023Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро»)Янч, Ольга Володимирівна; Yanch, Olha
Bachelor Thesisčer-202518-čer-2025Удосконалення системи управління персоналом в готельному та ресторанному бізнесі: стратегії ефективного найму та розвитку працівників (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля»)Понтус, Олена Андріївна; Pontus, Olena
Bachelor Thesisčer-20248-čer-2024Удосконалення системи управління персоналом у закладах громадського харчування (на прикладі мережі закладів «Sushi Pizza 39»)Ноготков, Назарій Юрійович; Nohotkov, Nazarii