Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing "Роботи студентів" by Subject органолептичні властивості
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 4 of 4
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
2019
29-十二月-2019
Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів
Кадило, Наталія Василівна
;
Kadylo N.V.
Master Thesis
2019
29-十二月-2019
Обґрунтування термінів зберігання плодів і овочів упакованих під вакуумом у плівку
Фечан, Іван Андрійович
;
Fechan І.A.
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Розробка технології молочного соусу із вмістом хріну
Середницький, Олександр Михайлович
;
Serednytsky, Alexander Mikhailovich
Master Thesis
十二月-2024
3-一月-2025
Удосконалення рецептури здобних виробів збагаченням мікробним метаболітом з проектуванням цеху виробництва хлібобулочних виробів
Вербіцька, Вікторія Сергіївна
;
Verbitska, Viktoriia Serhiivna